Schadeherstel

Schadeherstel regio Nederweert

Schade aan uw auto is altijd erg vervelend. Gelukkig kunt u in de regio Nederweert bij Stienen autoservice terecht voor een snelle en professionele afhandeling van uw schade. Wanneer het schadebedrag ongeveer tussen de 500 en de 1000 euro ligt vindt de verzekeraar over het algemeen een begroting van een garagebedrijf voldoende. Bij grotere schades met hogere kosten moet er een schade-expert langs komen om de kosten van de schade nauwkeurig te bepalen.

Schaderapport regio Nederweert

Wanneer uw eigen verzekeraar of de verzekeraar van een tegenpartij uw autoschade vergoed is er een taxatie van de schade door een expert nodig. Moet u de schade zelf betalen, dan is taxatie door een expert niet nodig.
Wanneer de kosten voor een schade aan uw auto niet al te hoog zijn vindt de verzekeraar een begroting (pro-forma nota) van een garagebedrijf in veel gevallen voldoende.

Het is echter lastig aan te geven waar deze grens precies ligt. Dit hangt van een aantal zaken af. Op de eerste plaats natuurlijk van hoe hoog de kosten van de schade zijn, maar ook de leeftijd en geschatte waarde van uw auto spelen een rol. Verder verschilt deze grens per verzekeraar, dit kan uiteenlopen van € 500,00 tot € 1.000,00. Wij adviseren u overleg te hebben met uw belangenbehartiger. Als de schade hoger is, moet die worden vastgesteld door een schade-expert.

Wij kunnen u een idee geven van de reparatiekosten middels een expertise/ schade rapport. Tevens kunnen wij de schade voor u bemiddelen met de schade expert. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij helpen u op weg

"Bij Stienen autoservice staat service en eerlijk advies voorop"