APK en onderhoud

APK en onderhoud regio Nederweert

Voor APK en onderhoud aan uw auto bent u bij garage Stienen in Ospel aan het goede adres. Afhankelijk van het type auto, en welke brandstof gebruikt wordt, moet iedere auto die ouder is dan drie of vier jaar, ieder jaar of om de twee jaar gekeurd worden door een gecertificeerd keuringsstation. Dit noemen we de Algemene Periodieke Keuring of APK.
Garage Stienen biedt al jaren APK en onderhoud voor klanten in de regio van Nederweert en daarbuiten.

APK

De APK is slechts een momentopname van de staat van uw auto. Het geeft een goed beeld van de algemene technische staat maar geen garantie dat uw auto het volgende jaar rijveilig blijft en geen extra onderhoud nodig heeft. Het blijft dus van belang dat u uw voertuig regelmatig laat controleren en onderhouden.

Autobedrijf Stienen is RDW-erkend, dit betekend dat u verzekerd bent van een grondige keuring én passend professioneel advies.

Onderhoud en beurten voor de regio Nederweert

“ Wanneer is uw auto aan de beurt”
Een zeer belangrijke en goede vraag wanneer u er zeker van wil zijn dat u veilig en betrouwbaar op weg bent en wil blijven. Stienen autoservice houdt al jaren mensen uit de regio Nederweert en ver daar buiten op weg door vakkundig en efficiënt onderhoud uit te voeren aan personen- of bedrijfsauto’s.

Bij Stienen ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave voor de onderhoudsbeurt aan uw auto. Regelmatige onderhoudsbeurten dragen bij aan een langere levensduur van uw auto.

Afhankelijk van uw auto en het gebruik van uw auto kan er een goede inschatting gemaakt worden voor het onderhoud dat bij u en uw auto past. Wilt u meer weten over onderhoud en beurten voor uw auto? Neem contact met ons op en laat u vakkundig informeren.

Bij Stienen is het mogelijk om gebruik te maken van een leenauto wanneer uw auto voor onderhoud en/of APK aangeboden wordt.

Wij helpen u op weg

"Bij Stienen autoservice staat service en eerlijk advies voorop"