Ruitschade

Ruitschade

Stienen autoservicebedrijf biedt professionele oplossingen bij ruitschade aan uw auto. Of het nu een grote of kleine ruitschade is, wij kunnen het voor u oplossen.
Het is belangrijk om uw ruiten van de auto goed in de gaten te houden, een klein sterretje kan bij grote temperatuurverschillen namelijk al snel een barst worden en daar zit niemand op te wachten.

Reparatie kleine ruitschade

Vaak wordt het repareren van kleine ruitschades door uw verzekeraar vergoed, wacht er niet te lang mee want deze kleine schade kan zich snel ontwikkelen tot een grotere. Een sterretje heeft potentie om een barst te worden en daarmee de gehele ruit te vernielen. Kleine schades kunnen wij voor u snel repareren om problemen in de toekomst te voorkomen. Denkt u dat er herstelwerkzaamheden aan uw ruit nodig zijn, of twijfelt u?

Neem eens contact met ons op en laat uw ruit checken of kom langs voor een snelle reparatie.

Ruit vervangen

Bij Stienen autoservice kunnen wij uw complete autoruit vervangen. Schade aan uw autoruit is altijd een probleem dat snel opgelost moet worden. Dat weten we bij Stienen autoservice als geen ander. Wij bieden daarom in veel gevallen snelle service om u binnen korte tijd weer op weg te helpen. Heeft u een glasverzekering voor de auto? Dan wordt het vervangen van de ruit door uw verzekeraar vergoed. Om u snel van dienst te kunnen zijn is het belangrijk om tijdig contact met ons op te nemen als het gaat om ruitschade. Wij willen u graag weer zo snel mogelijk op weg helpen, goed overleg is daarvoor belangrijk. Als wij vooraf van uw exacte probleem op de hoogte zijn, kunnen wij u snel laten weten waar u precies aan toe bent.

Wilt u meer weten over onze diensten bij ruitschade? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie.

Wij helpen u op weg

"Bij Stienen autoservice staat service en eerlijk advies voorop"